2021. 07. 07. - 11:00

Jennifer Lopez új dalt írt – a továbblépésről

Jennifer Lopez új dalt írt – a továbblépésről

Jennifer Lopez új szerzeménybe öntötte érzéseit – Az énekesnő arról énekel, hogyan kerekedett felül a továbblépés igénye miatti félelmén.

Vadonatúj dalt hallhatunk Jennifer Lopeztől! Úgy tűnik, a népszerű énekesnő friss szerzeménybe öntötte érzéseit arról, miként sikerült felülkerekednie a félelmén, hogy az eljegyzés ellenére szakítson a párjával. 
 
A szupersztár 2021 áprilisában jelentette be, hogy házassági terveik dacára mégsem köti össze életét a visszavonult baseball-játékos Alex Rodriguezzel.
 
Azóta JLo meglepetésszerűen újra összemelegedett egykori szerelmével, Ben Affleckkel, akivel 2002-ben járt együtt, s akkoriban a színész is megkérte a kezét.
 
 
Jennifer Lopez mindenesetre a napokban elhintette: új dal készült, Rauw Alejandro puerto ricói művésszel, s annak hátterében a szakítás áll, mint inspiráció.
 
„A szerzemény a változásról szól – arról, hogy ne féljünk megtenni a lépést. Haladjunk előre, tegyük azt, amit tennünk kell – mondta JLo. -  Ha valamiről úgy érezzük, nem jó – bármi történik is az életünkben egyébként – hozzuk meg a döntést. És táncoljunk!”
 
Jennifer egy fotót is közzétett közösségi oldalán, magáról és Alejandróról – s ezzel együtt elárulta a rajongóknak, hogy az utolsó simításokat végzik a szerzeményükön, mely azóta meg is jelent.
 
Az újdonsült munkatársakat egyébként többen látták a floridai Miami Beachen, ahol filmet forgattak a dalhoz.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.