2018. 07. 22. - 09:25

Jennifer Lopez új filmmel rukkol elő

Jennifer Lopez új filmmel rukkol elő
Gondoltad volna, hogy már hat év eltelt a híresség utolsó romantikus filmje óta? Éppen ezért ideje volt már egy új alkotásnak, amelyet a rajongók már nagyon vártak. 
Jennifer Lopez amellett, hogy az egyik legnépszerűbb énekesnő sikeres színésznő is. Az elmúlt évek során számos alkotásban feltűnt, így például az Anyád napjában vagy az Álmomban már láttalak című filmben. Az utóbbi időszakban azonban inkább a zenei karrierjében jeleskedett és a színészkedés kicsit háttérbe szorult. 2012 óta ugyanis nem szerepelt romantikus filmekben, sőt még a mozi képernyőn sem tűnt fel.
 
Jennifer Lopez újra a mozivásznon
 
Végül tavaly úgy határozott, hogy újra szerepelni fog. Ezúttal egy romantikus alkotásban játszik, amely a Second Act címet kapta és még idén ősszel megjelenik a mozikban. 
 
A történet szerint J.Lo egy boltban dolgozik, de egy kicsit sem érzi jól magát, végül a felmondás mellett dönt. Ezután egy óriási céghez jelentkezik, ahol megkapja ugyan a munkát, de persze a dolog nem lesz olyan egyszerű, mint ahogy ő azt elképzelte.
Te is várod már a híresség új filmjét?
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.