2020. 05. 06. - 11:15

John Legend bízik albuma mielőbbi kiadásában

John Legend bízik albuma mielőbbi kiadásában

A népszerű énekes számára a koronavírus-járvány megkérdőjelezte, vajon illendő-e új lemezét megjelentetnie, amikor a fennálló egészségügyi helyzetben azt nem mindenki fogadhatja ugyanúgy.

Új album kiadására készül John Legend. A sikeres énekes azonban feltette magának a kérdést, vajon mennyire illendő a koronavírus-járvány idején új zenét megjelentetnie, hiszen a jelenlegi helyzetben az emberek másképp fogadhatják azt.
 
Kiemelte ugyanakkor, még mindig tervezi kiadni 2016-os Darkness and Light lemezének folytatását, valamint készítene második részt a 2018-as, ünnepi A Legendary Christmas-nek is, amint lehet.
 
 
John Legend a közelmúltban dobta piacra a Bigger Love című kislemezt, melyet Ryan Tedderrel együtt írt. Ez követte az Actions, a Last Time I Say Sorry, illetve a Conversations in the Dark című dalokat – utóbbit David Guettával készítette.
 
Az énekes a GQ Hype-nak adott interjújában beszélt arról, milyen mértékben érintette a koronavírus-járvány a zeneipart, s hogy nem látja, mikor térhetnének vissza újra az élő show-k.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.