2018. 08. 01. - 11:25

John Legend első karácsonyi albumán dolgozik

John Legend első karácsonyi albumán dolgozik

Máris téli hangulatban van a népszerű zenész: John Legend élete első karácsonyi lemezét tervezi – az ünnepi album munkálatai már meg is kezdődtek.

Nyáron is az ünnepekre készül John Legend. Az R&B sztár már dolgozik első karácsonyi albumán, melyet 2018 decemberében alighanem mindenki meghallgathat.
 
Az All of Me népszerű előadója hagyományos dalokat dolgoz fel saját stílusában, felesége, a modell és tévés személyiség Chrissy Teigen pedig már ki is szivárogtatott egy-két dolgot az Instagramon arról, mire is számíthatnak a rajongók Johntól.
 
 
Először az indonéziai Balin osztott meg részletet arról, hogy a zenész karácsonyi dalokkal készül. Legend ugyanis naponta hallgatta az ünnepi számokat és már alig várta, hogy kedvelőinek is megmutathassa őket.
 
Chrissy egy vidót is megosztott a rajongókkal, melyen John Legend mosolyogva táncol a What Christmas Means to Me feldolgozására, kezében a kisfiukkal.
 
A zenész egyelőre nem közölt több részletet a készülő albumról, de nem titok, hogy már 2015 óta vágyik egy karácsonyi lemezre.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.