2018. 09. 19. - 11:15

Kanye West még szeptemberben kiadja új albumát?

Kanye West még szeptemberben kiadja új albumát?

A népszerű rapper tervei szerint még az ősz elején megjelentetné harmadik albumát. A Ye méltó folytatását, mely júniusban ostromolta a slágerlistákat, már 2018 szeptemberben kiadná.

Nincs messze Kanye West új albuma, ha minden igaz. A sztár még 2018 vége előtt piacra dobná tervei szerint a slágerlisták tetejére hágott Ye folytatásának minősülő szerzeményeket.
 
A sikert megfejelte egy következő slágerrel is, a Kid Cudival való együttműködésből született Kids See Ghosts-tal. Az esztendőben harmadjára kiadandó dala pedig a Yandhi címet viseli majd.
 
 
Kanye West szeptember 17-én közösségi oldalán jelentette meg, hogy vendégként szerepel majd a Saturday Night Live showban, ahol az egyelőre név nélküli CD is szóba kerül.
 
Mi több, a hírek szerint Kanye egykori jó barátjával, Jay-Z-vel is felújította kapcsolatát, amely a munka szempontjából is gyümölcsöző lehet – az utóbbi pár esztendőben kapcsolatuk nem volt zavartalan. Jay-Z és párja, Beyoncé nem vett részt a rapper esküvőjén Kim Kardashian tévésztárral.
 
Kanye egyébként a legfrissebb információk szerint elhintette, hogy visszaköltözne szülővárosába, Chicagóba. Már csak az a kérdés, hogy a családja mit szól ehhez. A rappernek és Kim Kardashiannek három kisgyermeke van, egy fiú és két kislány.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.