2018. 11. 14. - 11:10

Kanye West megint elhalasztotta albumát

Kanye West megint elhalasztotta albumát

Újra későbbi időpontra helyezte új lemeze megjelentetését a népszerű rapper. Kanye West eredetileg 2018 szeptemberére ígérte rajongóinak az albumot.

Ismét elhalasztotta Yandhi című lemezének megjelentetését Kanye West.
 
A Stronger című sláger előadója korábban azt írta rajongóinak, hogy az albumot 2018 szeptember végén piacra dobja, hogy az egyidőben történjen a Saturday Night Live műsorban való szereplésével. Ám a jelek szerint annak megjelenése megint tolódik.
 
Később Kanye West azzal magyarázta a késlekedést: szeretne többet hozzáadni a projekthez, melyet Ugandában fejezne be november 23-án.
 
 
November 12-én azonban bejelentette, hogy még nem elégedett az eredménnyel, ezért a Yandhi megjelenését tovább halasztja.
 
„A múlt este nagyon jól éreztem magam a színpadon testvéremmel, Kid Cudival. De miután ismét felléptem, rájöttem arra, hogy az új album, melyen dolgozom, még mindig nincs kész teljesen – írta a rapper Twitter oldalán. – Ezért szeretnék még kérni egy kis időt. Köszönöm a megértést”.
 
Kanye a Los Angeles-i Camp Flog Gnaw fesztiválon szerepelt, s a „Kids See Ghosts" közös projekt keretében lépett fel a testvérével.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.