2018. 09. 26. - 11:45

Lady Gaga felvillant valamit a Star Is Born filmből

Lady Gaga felvillant valamit a Star Is Born filmből

Lenyűgözte rajongóit a tehetséges énekesnő: új dalából ugyanis, mely a Csillag születik című film zenéje, adott egy kis ízelítőt.

Megörvendeztette kedvelőit Lady Gaga. A Bad Romance slágergyáros előadója egy 1 perces audiofelvételt jelentetett meg arról a lemezről, amely a Star Is Born (Csillag születik) című film zenéje lesz.
 
ladygagabradley_kis_vagottA dal az Is That All Right? címet kapta, stílusa leginkább ballada, melyben a film jelenetei is láthatók.
 
A film maga a 75. Velencei Film Fesztiválon mutatkozott be augusztusban.
 
A lemezen hallható lesz a Shallow, Maybe It’s Time és az I’ll Never Love Again című szerzemény, a korong varhatóan október 5-én jelenik meg, egyidőben a film amerikai vetítésének kezdetével.
 
Lady Gaga a film rendezőjével, Bradley Cooperrel együtt vett részt az alkotás Egyesült Államok-beli premierjén Los Angelesben, ahol egy elbűvölő ezüstös csipkeruhát viselt.
 
A musicalben Lady Gaga a 32 éves Ally-t alakítja, egy önmagával küzdő művészt, akit a Cooper által alakított Jackson Maine fedez fel, ám a tehetség komoly önértékelési problémáktól szenved. Lady Gaga elmondta, ez az, ami viszont vele nem esett meg.
 
„Mindig hittem magamban – mondta el az énekesnő a People magazinban. – Korán elhatároztam, hogy énekes és dalszövegíró leszek. Végigzenéltem New Yorkot és kopogtattam ajtókon.”
 
 
A karakter megformálásában sokat segített neki, hogy középiskolai éveit idézte fel magában, amikor sokan kritizálták és zaklatták a nagy álmai miatt. „Nagyon bíztam Bradley-ben – és reményeim szerint sikerült eljátszanom a sebezhető és hiteles Ally-t.”
 
A Star Is Born egy 1937-es film új feldolgozása, melyet 1976-ban rock musicalként is megalkotottak már, akkor Barbra Streisand és Kris Kristofferson kettősével.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.