2020. 09. 02. - 11:30

Lady Gaga nagyot szakított az MTV Video Music Awards-on

Lady Gaga nagyot szakított az MTV Video Music Awards-on

A népszerű énekesnő volt a távolságtartásra vonatkozó szabályokat betartó, idei MTV Video Music Awards díjátadó nagy nyertese.

Megrendezték az idei MTV Video Music Awards díjátadót is, betartva a kellő távolságtartást. A hangulat természetesen más volt, mint eddig bármikor.
 
A rendezvény kétségtelenül nagy nyertese azonban Lady Gaga lett, aki valósággal uralta az eseményt. Nem kevesebb, mint 5 díjjal térhetett ugyanis haza!
 
Őt választották az Év Művészének, mellette azonban megnyerte az Év Dala díjat, A legjobb operatőri munkáért járó elismerést és a Legjobb Együttműködés díját is ő szerezte meg – utóbbit az Ariana Grandéval közösen énekelt Rain On Me dalért.
 
Lady Gaga feltűnő rózsaszín maszkot viselt a rendezvényen, s elmondta: noha a kultúra bizonyos szempontból kevésbé érezheti magát életben ebben az időszakban, ő úgy érzi: eljön a reneszánsz,
„A popkultúra hangja inspirál majd minket, a művészetek hada pedig megerősít”.
 
 
A BTS zenekar négy trófeát vitt haza, köztük a Legjobb Csoport, a Legjobb pop, Legjobb K-pop és a legjobb koreográfia kategóriában az „On” című számukért. Lady Gagához hasonlóan ők is színpadra léptek és előadták új, Dynamite című dalukat.
 
The Weeknd két díjat is begyűjtött, mindkettőt a Blinding Lights című daláért, amely elnyerte az Év Videója és a Legjobb R&B számért járó elismerést.
 
Két új, koronavírus-specifikus díjat is kiosztottak: az egyiket, a Legjobb Otthonról Készített Videó kategóriában Ariana Grande és Justin Bieber nyert a Stuck with U slágerrel, a Legjobb Karantén Előadás díját pedig a CNCO vihette haza Unplugged at Home sorozatáért.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.