2020. 06. 03. - 11:15

Lady Gaga új albuma máris előkelő helyre ugrott

Lady Gaga új albuma máris előkelő helyre ugrott

Június első hetében debütál a hivatalos albumok listáján az énekesnő hatodik stúdióalbuma. Lady Gaga már most lenyűgöző sikert aratott.

Elképesztő nyitószámmal indított a hivatalos albumok listáján Lady Gaga új lemeze. Az első helyet szerezte meg a Top 20-ban.
 
A népszerű énekesnő 6. stúdióalbuma máris felülmúlja a várakozásokat. A Chromatica minden módon vezet – letöltését, megvételét és a streaming-et tekintve is -, s szakértők szerint már most 2020 leggyorsabban elkelő albumának tűnik, noha mindössze 4 napja van a piacon.
 
 
A héten eddig 40 000 chart eladást produkált, ezzel máris megelőzte a 2014-es Tony Bennettel előadott duett-albumát, a Cheek To Cheek-et, a 2016-os Joanne-t, valamint a Csillag születik filmzene-albumot, mely 2018-ban jelent meg.
 
A Chromatica valószínűleg Lady Gaga negyedik toplistás lemeze lesz az Egyesült Királyságban, a The Fame / The Fame Monster (az Egyesült Királyságban egy albumként jelent meg), a 2011-es Born This Way és az Artpop után.
 
Időközben a Chromatica három dala már bekerült a hivatalosa Top 40-be – a Rain On Me, a Sour Candy és az Alice.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.