2019. 08. 07. - 12:35

Lana Del Rey dalát tragikus események inspirálták

Lana Del Rey dalát tragikus események inspirálták

Megihlették a tragikus történések a tehetséges énekesnőt. Lana Del Rey új dalát az amerikai lövöldözések inspirálták, melyből mára sajnálatosan sok lett.

Több mint 30 ember halt meg a közelmúltban az Egyesült Államokban, két különböző lövöldözésben a Texas-i El Pasoban, illetve az Ohio-i Daytonban. Mindkét esemény bevásárlóközpontnál történt és 24 órán belül – Amerikában az efféle fegyveres támadások áldozatainak száma mára elérte a kijózanító 250 főt évente.
 
Lana Del Rey-t a tragédia inspirálta új dala megírására, aki augusztus 5-én felkérte gyakori társát, Jack Antonoffot egy újabb együttműködésre. A mű címe, melyhez a sztár Antonoff segítségét kérte, Looking For America.
 
 
Lana Del Rey elárulta, hogy aznap reggel vette fel a dalt, s bár ő nem politikus vagy bármilyen nyomásgyakorló személy, ezúton is kifejezné véleményét a történtekről.
 
A 34 esztendős énekesnő békéről beszél dalában és egy olyan Amerikáról, melyben nincsenek fegyverek. Lana hatodik stúdióalbuma egyébként Norman F**king Rockwell címmel 2019. augusztus 30-án jelenik meg.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.