2019. 01. 02. - 11:50

Lana Del Rey több lenne egy videobloggernél

Lana Del Rey több lenne egy videobloggernél

Az énekesnő jelentős sikereket ért el videó platformjával 2018 végére, YouTube csatornájánal több mint 3 milliárd nézője volt. Lana Del Rey azonban mostantól csak magán célra használná azt.

Szeretné felülmúlni önmagát a tehetséges énekesnő: Lana Del Rey az utóbbi időben videobloggerként lett igen sikeres, YouTube csatornájának ugyanis több mint 3 milliárd nézővel büszkélkedhet.
 
Lana újévi fogadalmához híven most úgy döntött, visszaszorítja közösségi média-beli sztárságát és magán célra használja a Youtube csatornáját.
 
 
„Megfogadtam, hogy a való életre koncentrálok többet – fogalmazott Lana Del Rey Twitter üzenetében. – Sajnálom, hogy kevesebb dolgot fogok megosztani, de úgy érzem, ezt most inkább saját örömömre tenném.”
 
A Born to Die sláger előadója több dologról is beszámolt, amelyre szüksége van leendő új életében – példának okáért a személyi edzőt és néhány csajos hétvégét is ezek közé sorolt.
 
A 33 esztendős énekesnő egyébként azt is megjegyezte, hogy szorosabb kapcsolatot szeretne kialakítani Istennel.
 
Fotó: Instagram
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.