2020. 09. 16. - 12:15

Lil Nas X közzétett ezt-azt a debütáló albumáról

Lil Nas X közzétett ezt-azt a debütáló albumáról

Hatalmas sikert aratott „Old Town Road” című számával a rapper, aki most hamarosan megjelenő lemezéről is kiszivárogtatott néhány dalt.

Közzétett pár dalt debütáló albumáról Lil Nas X. Az Old Town Road rappere Instagram Stories oldalára posztolta a „Call Me By Your Name”, „One Of Me”, „Titanic” és „Don't Want It” dalcímeket.
 
A többit egyedi módon fehér korrektor festékkel takarta el.
 
Lil Nas X a napokban tett fel Twitter-oldalára egy mókás üzenetet, miszerint hamarosan kiad pár új dalt, hiszen az Old Town Road-ból származó pénz elkezdett fogyni.
 
 
Júliusban a sztár egy részletet is megosztott a Call Me By Your Name dalból, azzal, hogy magát vette videóra, amint énekli.
 
A mindössze 21 éves, 2019 júliusában berobbant rapper egy fiúról mesél a dalban, akiről először tesz említést.
 
Tisztelettel adózik az ugyanezt a címet viselő filmnek, melyben Timothee Chalamet karaktere, Elio beleszeret Armie Hammer amerikai végzős hallgató alteregójába, Oliverbe, amikor családja olaszországi otthonába érkezik, hogy segítsen neki tanulmányaiban a nyár folyamán.
 
Ezt megelőzően Nas X azt írta rajongóinak, hogy debütáló lemeze majdnem készen van, s bejelentette, hogy egy mixen dolgozik. Ráadásul arra kérte kedvelőit, vegyenek részt az utóbbi kiadásában úgy, hogy e-mailben elküldik neki véleményüket.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.