2019. 09. 05. - 12:45

Lindsay Lohan a szorongásról énekel

Lindsay Lohan a szorongásról énekel

Egy Xanax című dallal tért vissza a zenei palettára is a szép színésznő. Lindsay Lohan szorongásoldó gyógyszerről elnevezett száma sok évvel azután jelent meg, hogy a sztár utoljára énekelt.

Lindsay Lohan a szorongásról énekel új, stílusosan Xanax-nak elnevezett dalában. A 33 éves színésznő és énekesnő nem adott ki dalt, mióta 2008-ban megjelent Bossy című albuma.
 
A rajongók már kaptak egy kis ízelítőt Lindsay új dalából. A 30 másodperces beharangozó a Kris Fade show-ban hangzott fel, a Dubai-i Virgin Rádióban.
 
 
A műsorvezető azt is elárulta, hogy a szám igen hamar kiadásra kerül. „A szorongásról szól és a nyomásról, valamint arról, hogy törődjünk magunkkal…” – folytatta, hozzátéve, hogy szerinte igencsak jó az üzenete.
 
Lindsay egyébként meg is osztott magáról egy képet egy kissé tompított fényű stúdióban, s egyszerűen feliratozta a Instagram-bejegyzést fejhallgató-hangulatjelekkel.
 
Egy másik posztban pedig mikrofonba énekel, látszólag ugyanebben a stúdióban.
 
Remélhetőleg hamarosan kiderül, milyen is valójában az új dal.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.