2021. 05. 12. - 11:00

Louis Tomlinson 2022-ben indulna turnéra

Louis Tomlinson 2022-ben indulna turnéra

A koronavírus-járvány kitörése előtt nagyszabású turnét tervezett a népszerű énekes, amely Európát, Amerikát és Ausztráliát is magába foglalta volna. Ez most várhatóan 2022-ben indul.

Úgy néz ki, 2022-ben valósult meg az a turné, amelyet Louis Tomlinson 2020-ban elhalasztott. Az énekes egy igazán nagyszabású koncert-sorozatot tervezett, melynek keretében az Egyesült Királyságban, szerte Európában, Amerikában és Ausztráliában is fellépett volna – a koronavírus-járvány kitörése azonban megakadályozta ebben.
 
Most azonban megerősítést nyert: Louis első nagy turnéja önálló énekesként 2022-ben útjára indul.
 
 
A jelenlegi tervek szerint Tomlinson 2022 februárjában és márciusában Észak-Amerikába utazik, mielőtt Anglia és Európa következne március és április folyamán. Az utolsó show-kat júliusban tartaná meg Ausztráliában.
 
Az átütemezett időpontokra egyébként már elfogytak a jegyek. Louis azonban néhány új show-val is készül, mialatt a további nemzetközi, újraütemezett dátumokat egy későbbi időpontban jelentik be.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.