2020. 12. 16. - 12:10

Louis Tomlinson megszellőztette, mit várhatunk a 2. albumtól

Louis Tomlinson megszellőztette, mit várhatunk a 2. albumtól

Nagyon örülhettek a rajongók, akik már jó ideje várják a népszerű énekes második lemezét: Louis Tomlinson elárult elárult néhány információt arról, mire lehet számítani.

Újabb albummal készül Louis Tomlinson. A 28 esztendős sztár bevallotta, hogy debütáló lemeze, a Walls néhány dala rá nézve igazabb volt, mint másokra, így a folytatásával szeretné biztosítani, hogy minden, amit mondani akar, érthető legyen.
 
A The Telegraph-nak Louis azt mondta: az új album határozottan úton van.
 
 
„Nagyon izgatott vagyok. Alapvetően már azelőtt megterveztem mindent, hogy a koronavírus belépett volna a képbe. Így kaptam egy kis időt arra is, hogy alaposan átgondoljam, mit szeretnék mondani, s hogyan szeretném, hogy ezek hangozzanak” – fogalmazott.
 
„Az első lemezemre nagyon büszke voltam” – jelentette ki a sztár, hozzátéve: voltak azonban pillanatok, amikor rádöbbent, hogy a sorok másokra aligha igazak.
 
Voltak dalok, ahol egy kicsit nagyobb kockázatot vállalt és megmutatta, ki szeretne lenni igazából, ezt a vonalat szeretné folytatni.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.