2020. 10. 21. - 11:35

Megan Thee Stallion elhintette: jön az új album

Megan Thee Stallion elhintette: jön az új album

A rapsztár a napokban Twitter adatlapján emlékeztette rajongóit: úton van a lemeze. Megan Thee Stallion a közelmúltban adott ki új dalt.

Elhintette Meghan Thee Stallion: új zene van készülőben. A 25 esztendős rapsztár Twitter oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy már nincs sok hátra albuma megjelenéséig. Tette ezt nem sokkal azután, hogy Don't Stop címmel nemrég valóban megjelent egy új dala.
 
Megan, aki gyorsan az egyik legkeresettebb művésszé lett a zeneiparban, mikroblogján írta ki, hogy lemeze „igazi őrület” lesz.
 
 
Sikerei ellenére Megan korábban beismerte, hogy igen sok stresszel szembesül mindennapjaiban, s attól, hogy beszél róla, még nem nyugszik meg.
 
„Nem tudom, mikor lett trend, hogy mindenki ki…ott tökéletes legyen, de én útálom ezt” – jegyezte meg.
Hozzátette: tudja, hogy ő időnként teljes káosz, de ez így rendben van. Lehet sírni és lehet kiabálni, haragosnak lenni is szabad. „Teljesen oké, hogy számos különféle érzelmi reakción menjünk át”.
 
Megan Thee Stallion egyébként nem titkolta: úgy gondolja, a női rapperek magasabb színvonalat képviselnek, mint férfi társaik. „Egy férfi lehet középszerű, amennyire csak akar, mégis megdicsérik” – közölte.
 
A Hot Girl Summer sláger előadója olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Nicki Minaj, Normani és Cardi B.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.