2019. 09. 08. - 12:36

Megérkezett a Bombshell előzetese

Megérkezett a Bombshell előzetese
Hamarosan újabb filmmel jelentkezik a Lionsgate Films, melyben olyan színésznők kapnak szerepet egyebek mellett, mint Charlize Theron és Nicole Kidman, illetve az Oscar-jelölt Margot Robbie is.
Több mint egy évvel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint filmet készítenek a Fox News alapítója, Roger Ailes szexuális zaklatási botrányairól, valamint az áldozatoknak az életéről. Az alkotásban olyan színésznők tűnnek fel, mint Charlize Theron, Nicole Kidman és Margot Robbie, emellett pedig a zaklató szerepét John Lithgow kapta meg.
 

A közelmúltban az is kiderült, hogy mi lesz a film címe is, amely elsőként a Fair and Balanced nevet kapta, végülis átnevezték Bombshell-re. A napokban pedig megjelent az első előzetes is. A film egyébként a tervek szerint idén december 20-án kerül az amerikai mozikba. Azt, hogy hazánkban mikor mutatják be, egyelőre nem lehet tudni.
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.