2019. 01. 09. - 11:40

Megszólták Drake-et egy tini rajongója miatt

Megszólták Drake-et egy tini rajongója miatt

A napokban megjelent egy videó felvétel a világhálón, melyen a rapper egy akkor még kiskorú lányt ölelget és puszilgat a színpadon. Drake nem érzi magát hibásnak a történtek miatt.

Megszóltál a 32 éves rappert, akiről a közelmúltban kikerült egy felvétel az internetre: Drake a videón egy 2010-es fellépésén látható, amelyen ölelgetett és puszilgatott egy mindössze 17 esztendős lányt a közönség soraiból.
 
A coloradói Denver Ogden Theatre-jében történt eset érdekessége, hogy az előadó nem tudta, hány éves a lány, idősebbnek nézte. Csak a színpadon derült ki, hogy kiskorú, amikor megkérdezte a korát. Még meg is jegyezte, hogy nézhet ki így, utalva arra, hogy izgató látványt nyújtott.
 
 
Egy másik rajongó felvételt készített az esetről, melyen Drake szorongatja a lány karjait, megcsókolja a nyakát és megöleli.
 
A közönségnek tetszett a mutatvány, a rapper pedig nem érzi hibásnak magát a történtek miatt.
 
Mielőtt a lány visszament a helyére, még többször megpuszilta és folytatta a koncertet.
 
A férfi előadók egyébként azóta kerültek fókuszba, amióta R.Kellyről kiderült, hogy érzelmi és szexuális kapcsolatban is volt fiatal nőkkel, akik közül több kiskorúnak számított.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.