2018. 10. 17. - 11:00

Michael Bublé: Nem vonulok vissza!

Michael Bublé: Nem vonulok vissza!

A népszerű énekes egyik rokona cáfolta azokat az értesüléseket, miszerint Michael Bublé a zeneiparból való visszavonulását tervezi.

Megtörte a csendet Michael Bublé egyik rokona. Az énekessel kapcsolatban ugyanis egy ideje elterjedt a hír: visszavonulna a zeneiparból.
 
A Haven't Met You Yet sláger előadója éppenséggel 2018 novemberében tervezi kiadni következő lemezét Love címmel, ám egy, a Daily Maillel folytatott chatben nemrég úgy fogalmazott, ez az utolsó interjú, amit ad.
 
 
Mint akkor mondta, „szeretnék visszavonulni az iparból – készítettem egy tökéletes felvételt és mint tudjuk, a csúcson kell abbahagyni.”
 
Michael Bublé mondata majdnem 2 évvel azután hangzott el, hogy ő és felesége, Luisana Lopilato bejelentette, hogy fiuk, Noah – aki most 5 éves – májrákkal küzd. Idősebb gyermeküket azonnal műteni kellett a tumor eltávolítása végett, s 2017 áprilisában már arról számoltak be: a kisfiú elindult a gyógyulás útján.
 
S noha a borzalmas élmény azonban jelentősen megváltoztatta Bubléék világfelfogását, rokonuk szerint a zenéből való visszavonulást azért nem tervezi Michael.
 
A US Weekly-nek a sztár sajtósa hozzátette: nem visszavonulásról van szó, csupán arról, hogy már nem fog elmenni koncertezni mindenhová.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.