2019. 04. 10. - 11:25

Michael Jackson családja saját dokumentumfilmet ad ki

Michael Jackson családja saját dokumentumfilmet ad ki

Az elhunyt popikon famíliája a nemrég megjelent „Leaving Neverland” dokumentumfilmre adott válaszként ad ki saját verziót, egy merőben más címmel.

Michael Jackson családja saját dokumentumfilmet jelentet meg, válaszul arra, hogy a közelmúltban Leaving Neverland (Elhagyni Neverlandet) címmel nyilvánosságra került a néhai popsztár életének egy vitatott időszaka, s a família az új, 30 perces filmben tagadja a gyermekmolesztálást – miképpen ezt tette korábban maga Michael is.
 
A 2009-ben elhunyt Jacko szerettei „Neverland első kézből: a Michael Jackson dokumentumfilm vizsgálata” címmel készítették el a visszavágást az HBO-n levetített filmet követően, melyben Wade Robson és James Safechuck szerepel – mindketten barátkoztak a sztárral gyermekkorukban.
 
 
Halála előtt Michael Jackson minden vádat tagadott, sosem vallotta be olyat, hogy bármi rosszat tett volna. 2005-ben felmentették egy másik molesztálási ügyben, ahol Wade tanúskodott mellette.
 
A család által készített dokumentumfilmben Michael unokaöccse és unokahúga, Taj és Brandi Jackson beszél, de a sztár csapatának technikai igazgatójával, Brad Sundberggel is készült interjú, aki sok időt töltött Jacko Neverland birtokán. Mint mondta, sosem látott egyetlen gyermeket sem a popikonnál, aki bántalmazottnak nézett volna ki.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.