2021. 04. 14. - 11:20

Mick Jagger meglepetés-dalt ad ki Dave Grohl-al

Mick Jagger meglepetés-dalt ad ki Dave Grohl-al

Összeállt Mick Jagger és Dave Grohl – meglepetés-dalt írtak, mellyel az volt a céljuk, hogy valahogyan „kirobbantsa” őket az Egyesült Királyság legutóbbi koronavírus-zárlatából.

Összeállt Mick Jagger és Dave Grohl – a nem mindennapi páros új dallal lepi meg a rajongókat, amelyet valójában azért kezdtek el írni, hogy segítsen nekik túllendülni a legutóbbi koronavírus miatti lezárásokon Angliában.
 
A Rolling Stones frontembere a napokban jelentette be, hogy Eazy Sleazy címmel elkészült az energikus szám, melyet otthon írtak a pandémia alatt.
 
Jagger így kommentálta a dalt: „Olyan szám ez, amelyet arról írtam, hogy kijövök a karanténból, egy kis optimizmussal fűszerezve”.
 
 
Hozzátette: hála Dave Grohl-nak a dobra, basszusgitárra és gitárra nem lehet panasz, nagyon szórakoztató volt vele dolgozni. „Reméljük, mindenkinek tetszeni fog a dal” – írta Mick Jagger.
 
A brit rock-veteránnal való együttműködés Dave-et is nagyon felvillanyozta. „Nehéz szavakba önteni, mit jelentett számomra Mick Jaggerrel dolgozni. Több, mint egy álom valóra váltása”. Grohl hozzátette, hogy úgy érzi, ez a szám kétségkívül a nyár slágere lesz.
 
A dal klipje egyébként április 13-án jelent meg.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.