2019. 03. 20. - 11:35

Miley Cyrusnak segíteni kellett az éneklésben

Miley Cyrusnak segíteni kellett az éneklésben

Édesapját hívta segítségül az énekesnő, amikor énekelnie kellett egy megemlékezésen. Miley Cyrust ugyanis mélyen megrendítette az általa ismert és támogatott tehetségkutató-versenyző halála.

Jóformán összeomlott Miley Cyrus azon a megemlékezésen, melyet Janice Freemanért tartottak a közelmúltban a kaliforniai Irvine templomában.
 
A március 18-i eseményen az énekesnőnek meg kellett kérnie édesapját, Billy Ray Cyrus-t, hogy daloljon vele – a gyászolóknak azt mondta, túlságosan zaklatott ahhoz, hogy egyedül énekeljen. Végül a kórushoz is csatlakozott.
 
 
A dalt megelőzően Miley szívhezszólóan tisztelgett a 33 évesen elhunyt fiatal lány előtt, aki a sztár kedvence volt a Tho Voice tehetségkutatóban. Mint mondta, „sosem én voltam az ő mentora – inkább ő az enyém. Sokat tanultam tőle. Mindenre ő tanított meg, amit a szerelemről tudni kell”.
 
Miley Cyrus hangsúlyozta, hogy közös éneklést is terveztek Janice-szel, elvesztése túlságosan mélyen érinti őt.  
 
Az énekesnő a The Voice 13. évadjában volt Janice Freeman mentora. Miley a színpadon állva arról is biztosította az elhunyt családját, hogy mindig számíthatnak rá. „Jobban fogsz hiányozni, Janice, mint amennyire ezt el tudnám valaha mondani” – zárta megemlékezését Miley Cyrus.
 
A fiatal énekesnő tüdejében vérrög keletkezett, ez okozta hirtelen halálát.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.