2021. 03. 03. - 11:00

Napokon belül itt van Justin Bieber új kislemeze

Napokon belül itt van Justin Bieber új kislemeze

Születésnapja alkalmából jelentette be a népszerű énekes vadonatúj dala érkezését – Justin Bieber megerősítette, hogy március 5-én kislemezt jelentet meg.

Immár hivatalos: érkezik Justin Bieber új kislemeze, illetve hatodik stúdióalbuma. A sikeres énekes március elsején lett 27 esztendős, s ebből az alkalomból tette meg bejelentését, március 5-ére ígérve az újdonságot.
 
Justin közösségi oldalán számolt be a dalról – melynek tetején ő maga látható esti fényekben, egy motoron ülve -, s a készülő Justice album előzetes linkjét is elérhetővé tette a rajongók számára.
 
Az album egyébként március 19-én várható.
 
 
Justin Bieber az új zenékkel kapcsolatban kifejtette: ebben a mai helyzetben, amikor oly sok szenvedés érte a világot, mindannyian gyógyulásra és igazságosságra vágyunk.
 
Albuma elkészítésével az volt a célja, hogy olyan zenét adjon ki a kezéből, amely komfortérzetet nyújt, olyan dalokkal lepje meg az embereket, amelyekhez kötődni tudnak és kevésbé érzik magukat egyedül.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.