2019. 10. 09. - 11:40

Natalie Imbruglia zene helyett most babázik

Natalie Imbruglia zene helyett most babázik

Gyermeke született a népszerű énekesnőnek. Natalie Imbruglia első alkalommal lett édesanya, kisfiának a Max Valentine nevet adta.

Natalie Imbruglia anya lett. A csinos, 44 éves énekesnőnek megszületett első gyermeke, aki a Max Valentine Imbruglia nevet kapta. Natalie a közösségi médiában is közölte az örömhírt, s fotót posztolt, amelyen a kisbaba az ujját szorongatja.natalie_imbruglia_1
 
A „Torn” sláger népszerű előadója azt írta: "Isten hozott a világban, Max Valentine Imbruglia! A szívem majd' szétrobban”.
 
Natalie egyelőre nem közölte kisfia pontos születési idejét, az Instagram-poszt azonban október 9-én került fel.
 
Az énekesnő 2019 júliusában jelentette be terhességét, amikor azzal vicelődött, hogy „nem egy görögdinnyét nyelt le”, és ősszel megszületik a gyermeke.
 
Natalie mesterséges megtermékenyítéssel, spermadonor segítségével lett várandós.
 
„Azok számára, akik ismernek, nem titok, hogy régóta vágytam erre, s hálás vagyok, amiért sikerült – ennél többet nem szeretnék nyilvánosan elmondani. Nagyon izgatott vagyok életem új fejezete előtt… Jön az új album és édesanya leszek!”
 
Natalie Imbruglia minden jel szerint egyedülálló, noha korábban a Silverchair zenészével, Daniel Johnsszal élt házasságban, csaknem 5 évig, mielőtt 2008-ban szakítottak. Az énekesnőt a Jóbarátok-sztár David Schwimmerrel is összefüggésbe hozták.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.