2018. 05. 23. - 11:15

Nem lesz nyilvános Avicii temetése

Nem lesz nyilvános Avicii temetése

Még mindig nem helyezték végső nyugalomra Avicii-t. Családja a legújabb hírek szerint magán temetést szeretne rendezni a sztárnak, a nyilvánosság kizárásával.

Fájóan fiatalon, 2018. április 18-án hunyt el Avicii, az elektronikus zene ünnepelt DJ-je. Az eredetileg Tim Bergling néven anyakönyvezett fiút azóta nem helyezték örök nyugalomra, a temetés részleteit a családja csak most osztotta meg a nyilvánossággal.
 
Avicii-t szűk körben szeretné eltemetni a családja
Avicii-t szűk körben szeretné eltemetni a családja
 
Közzétett nyilatkozatuk szerint számos dolgot kellett rendezniük és figyelembe venniük a temetés kapcsán, ám mostanra a família eldöntötte, hogy Avicii-t szűk körben helyezik nyugalomra. Csak azok vesznek majd részt a temetésén, akik a legközelebb álltak a sztárhoz. A család azt kéri a médiától, tartsák ezt tiszteletben.
Hozzátették, hogy több tájékoztatást nem adnak.
 
 
Tim Bergling alias Avicii halálának oka máig ismeretlen, ám családtagjai szerint nagyon szeretett volna békére lelni, mielőtt meghalt.
 
Halálának okával kapcsolatban a família hintette el, hogy Tim öngyilkos lett – amelyet örök kereső személyiségével, maximalizmusával és törékeny művész lelkével magyaráztak.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.