2021. 03. 24. - 11:00

Nyáron új albumot ad ki Lana Del Rey

Nyáron új albumot ad ki Lana Del Rey

Örömhírt jelentett be a csinos énekesnő. Lana Del Rey mindössze pár nappal azután közölte új lemeze érkezésének időpontját, hogy megjelentette hetedik stúdióalbumát.

Igen termékeny időszak van Lana Del Rey mögött. A 35 esztendős énekesnő csupán napokkal azután jelentette be: nyáron érkezik az új lemeze, hogy kiadta Chemtrails Over the Country Club című, hetedik stúdióalbumát. 
 
A vadonatúj korong június elsején jelenik meg és meglehetősen érdekes a témája.
 
 
Lana Del Rey 2020-ban kénytelen volt magyarázkodni egy megjegyzése miatt - miután ugyanis megszólt jó néhány énekesnőt, amiért listavezető dalokat készítenek „meztelenségről, szexisségről, kefélésről és megcsalásról”, közölte, hogy ő szeretne végre az önmagunkra találásról, pénzért táncolásról vagy bármiről dalolni, ami eszébe jut.
 
Arról is, milyen, amikor az ember szerelmes és ettől szépnek érzi magát, még akkor is, ha az a kapcsolat nem tökéletes.
 
Lana kifejtette azt is: elege van azokból a női írókból és énekesnőkből, akik állítják róla, hogy vonzónak állítja be az erőszakot.
 
Ő ugyanis véleménye szerint csak a realitásról énekel, arról, mennyire sok az érzelmi szempontból zsaroló, kizsákmányoló kapcsolat a világon.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.