2018. 04. 18. - 11:05

Összeomlott The Weeknd a Coachella fesztiválon

Összeomlott The Weeknd a Coachella fesztiválon

Meghökkentő dolog történt Abel Tesfaye-el, azaz The Weeknddel a Coachella fesztiválon. A kanadai énekes valósággal összeomlott, amikor azokat a dalokat énekelte, melyek sokak szerint exbarátnőjéről szólnak – Selena Gomezről.

Nem volt jó bőrben The Weeknd a Coachella-völgyi Zenei és Művészeti Fesztiválon. A 28 éves, kanadai Abel Tesfaye április 13-án lépett fel a népszerű eseményen, ahol hat szerzeményt is előadott új lemezéről, a My Dear Melancholy című korongról.
 
Miközben azonban a Call Out My Name és a Privilege című dalokat énekelte, a rajongók észrevették, hogy könnyek csorognak a sztár arcán.
 
Selena Gomez és The Weeknd egy évig voltak boldogok
Selena Gomez és The Weeknd egy évig voltak boldogok
 
Mindkét számról azt tartják, hogy ezeket egykori kapcsolatáról írta Abel. Az énekes 2017 októberéig a szintén ismert énekesnő Selena Gomez kedvese volt. Közel egy évig jártak együtt.
 
A Call Out My Name látszólag tele is van a 25 esztendős énekesnőre utaló mondatokkal, sőt, még Selena Gomez nyáron történt veseátültetésére is vannak benne utalások.
 
 
The Weeknd sosem erősítette meg, hogy valóban Selenáról énekelne ezekben a dalokban, s egyes rajongók szerint a Privilege inkább exbarátnőjével, Bella Hadiddal való kapcsolatáról szól. Ennek is vége lett azonban 2016 novemberében.
 
Tény, hogy Abel Tesfaye könnyes szemmel jött le a színpadról s nem sokkal később számos támogató üzenetet kapott rajongóitól.
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.