2020. 01. 22. - 12:50

Ozzy Osbourne Parkinson-kórban szenved

Ozzy Osbourne Parkinson-kórban szenved

Megerősítette a neves zenész, hogy Parkinson-kórral diagnosztizálták. Ozzy Osbourne elárulta, hogy közel egy éve küzd a betegséggel.

Parkinson-kórban szenved a Black Sabbath rockere. Ozzy Osbourne megerősítette a napokban betegségét: a Good Morning America show-ban beszélt a progresszív idegrendszeri állapotról. Az interjú során a felesége, Sharon Osbourne is mellette ült.
 
Mint kiderült, Ozzy-t 2019 februárjában diagnosztizálták a betegséggel. A zenész elmondta: a 2-es típust állapították meg nála, ugyanis a kórnak több különböző fajtája létezik. Nem halálos ítélet, de a testben bizonyos idegeket érint.
 
 
„Olyan, mint amikor van két jó napod egymás után, majd pedig egy nagyon rossz” – fogalmazott a sztár.
 
Folyamatban levő kezelésével kapcsolatban Ozzy elmondta, hogy a 2019-es év rendkívüli volt és szörnyű kihívásokat tartogatott családjuk számára.
 
Osbourne a tavalyi évben komoly esést szenvedett el, mely miatt meg kellett operálni a nyakát. Az operációt követően gyakran szenvedett a karja zsibbadásától, a lábait pedig hidegnek érezte. Az esés során azok a fémlemezek is elmozdultak testében, amelyekkel 2003-ban, egy autóbaleset után korrigálták a gerincét.
 
A zenész többféle gyógyszert szed, ám állapota ellenére 2019 novemberében fellépett az American Music Awards-on.
 
Albuma, az Ordinary Man február 21-én jelenik meg.
 
Fotó: Instagram
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.