2021. 07. 21. - 11:30

Pár éves szünetet tartana Iggy Azalea

Pár éves szünetet tartana Iggy Azalea

Bejelentette új lemeze érkezését a népszerű rapper – Iggy Azalea azonban egyúttal azt is közölte, hogy néhány évre visszavonulna a zenétől.

A Twitteren jelentette be következő albumát Iggy Azalea – a címe End of An Era, ami beszédes, hiszen azt jelenti: egy korszak vége.
 
A címadás különösen érthető úgy, hogy Iggy terve szerint visszavonulna egy pár évre. A Fancy sláger népszerű előadója közlése szerint más projektekre is szeretne fókuszálni, s nagyon izgatott, amiért „különféle oldalait” mutathatja meg a rajongóknak.
 
 
„Az End of an Era azért különleges számomra, mert miután a következő hónapban kiadom az albumot, néhány éven át más kreatív projektekre és dolgokra összpontosítanék, melyekkel kapcsolatban szenvedélyt és inspirációt érzek, a zenén túl” – írta Iggy Azalea Twitter-üzenetében.
 
A sztár hozzátette, hogy nagyon szereti az új albumot, s rendkívül örülne, ha mindenki másnak is tetszene – reméli, hamarosan találkoznak rajongóival a turné keretében.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.