2019. 02. 06. - 11:35

Pink bejelentette új single dalát

Pink bejelentette új single dalát

Heteken belül megjelenik a népszerű énekesnő új single szerzeménye, a Walk Me Home – az album is követi azonban hamarosan.

Örülhetnek Pink rajongói: az énekesnő pár héten belül piacra dobja új dalát, melynek címe Walk Me Home. Nem kell azonban sokat várni a lemezre sem, amely várhatóan 2019 áprilisában lát majd napvilágot, Hurts To Be Human címmel.
 
A népszerű előadó nagy meglepetést okozott a közelmúltban, amikor az Ellen DeGeneres Show-ban beszámolt érkező új single-jéről, valamint arról, hogy az album még a tavasszal megjelenik.  
 
Pink elárulta, hogy éppen videoklipen dolgozik Michael Gracey-vel és nagyon izgatott. A felvétel a Walk Me Home dalhoz készül.
 
 
A hamarosan érkező Hurts to Be Human Pink első stúdióalbuma lesz 2017 óta, amikor a Beautiful Trauma piacra került.
 
Pink egyébként úgy gondolja, az emberek szeretik azt az „izgalmas káoszt”, amit képvisel, sőt fellépései során megállapította, hogy minden korosztály részt vesz a koncertjein s ezen ő maga is meg van lepve.
 
„A zene egy univerzális nyelv, amely mindenkinek szól” – fogalmazott az énekesnő, aki le van nyűgözve, amiért turnéin három nemzedékkel találkozik.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.