2019. 05. 15. - 11:40

Plagizálással vádolták meg Justin Biebert és Ed Sheerant

Plagizálással vádolták meg Justin Biebert és Ed Sheerant

Rajongók illették azzal a váddal a két népszerű előadót, hogy másolták új daluk, az I Don't Care egyes részleteit. Ed Sheeran és Justin Bieber száma május 10-én jelent meg.

Plagizálásal vádolták meg Justin Biebert és Ed Sheerant közös, 2019. május 10-én piacra dobott daluk miatt.
 
Az I Don't Care című számmal kapcsolatban már szakértők is jelezték, hogy a duó szerzeményét hasonlónak találják a brit popsztár Cheryl azonos címet viselő dalával. A rajongók kiposztolták a Twitterre mindkét számot, összevetésképpen, s rámutattak a hasonlóságokra.
 
 
A megjegyzésekből kiderül, mennyire meg vannak lepve a két előadó rajongói.
 
A „Mi a fene történt Ed Sheerannel? A kórus rész teljesen olyan, mint Cheryl I Don't Care című dalában” hozzászólás csak egy azok közül, akik egyezőnek tartják a dalt Cheryl szerzeményével, sőt olyan is akadt, aki arra biztatja az énekesnőt, hogy perelje be Sheerant, hiszen minden oka meglenne rá.
 
Cheryl I Don't Care című száma egyébként 2014-ben jelent meg, s akkoriban a toplista első helyére kúszott Angliában.
 
 
Ed Sheeran nem először dolgozik együtt Justin Bieberrel – korábban Justin Love Yourself dalában is együttműködtek, de Ed a Major Lazer Cold Water szerzeményén is szerepelt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.