2020. 08. 12. - 11:25

Rihanna: A zenémre érdemes lesz várni!

Rihanna: A zenémre érdemes lesz várni!

Biztosította türelmetlen rajongóit a népszerű énekesnő, hogy új szerzeményei megérik a várakozást. Rihanna szerint nagyon jó anyag készül.

„A zenémre érdemes lesz várni” – jelentette ki Rihanna. A sikeres énekesnő a napokban biztosította rajongóit afelől, hogy bár sokáig nem jelentetett meg új dalokat, szerzeményei megérik a várakozást.
 
A 32 esztendős énekesnő 2016 óta nem adott ki újabb lemezt, az Anti volt az utolsó. Helyette Rihanna a szépségiparra koncentrált, beleértve a nemrégiben bejelentett Fenty Skin bőrápolási termékek piacra dobását.
 
 
A sztár az Entertainment Tonight-nak elárulta, új anyagon dolgozik, s olyasmit akar kiadni, amelyre méltán büszke lehet.
 
„Mindig zenén munkálkodom – mondta. – S akkor jelentkezem velük, amikor úgy érzem, valóban illenek hozzám. Nem lesztek csalódottak, ha ez megtörténik. Érdemes rá várni” – ígérte Rihanna.
 
Az énekesnőt megkérdezték, mit gondol 15 éves karrierjéről, mire a sztár nemes egyszerűséggel azt mondta: el sem tudja hinni, hogy ennyi esztendeje van a zenei palettán.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.