2020. 05. 13. - 11:15

Rihanna bekerült a leggazdagabb zenészek közé

Rihanna bekerült a leggazdagabb zenészek közé

A pophercegnő és divatikon csatlakozott Nagy-Britannia legmódosabb sztárjai közé – immár szerepel a The Sunday Times nevezetes listáján.

Csatlakozott Rihanna a The Sunday Times Rich List-hez, azaz belépett Nagy-Britannia leggazdagabb zenészei közé.
 
A 136 oldala speciális kiadvány évente felsorakoztatja az ország ezer leggazdagabb emberét, köztük a zenészeket.
 
A jelek szerint Rihanna a 3. helyen áll - 468 millió fontos vagyonával - Lord Lloyd-Webber és Sir Paul McCartney után. Megelőzi Sir Elton John-t és Sir Mick Jaggert is.
 
 
A top 10-ben egyéblént megtaláljuk Keith Richards-ot, Sir Ringo Starr-t, Ed Sheeran-t és Michael Flatley-t is.
 
A leggazdagabb fiatal zenészek között egyébként Ed Sheeran vezet, mögé sorakozik Harry Styles és Niall Horan másodikként és harmadikként.
 
A barbadosi születésű Rihanna jó ideje Londonban él, jelentős vagyonát pedig nemcsak zenei karrierjének, hanem Fenty nevű kozmetikai cége sikerének is köszönheti, melyet a sztár 2017-ben alapított.
 
A cég már az első 15 hónapjában 570 millió fontot hozott, később Rihanna partnerséget vállalt az LVMH francia luxuscikkeket árusító márkával, s a Fenty Cosmetics értéke jelenleg 3 milliárd font. Ebből az énekesnőé 15 százalék, vagyis nagyjából 351 millió font.
 
A 32 esztendős Rihanna rendelkezik egy Savage X Fenty nevű fehérnemű-lánccal is, s ha ehhez hozzáadjuk 8 sláger albumát, bőven megvan a válasz a kérdésre, miből lett ekkora vagyona.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.