2019. 08. 21. - 12:05

Robbie Williams új zenét készít?

Robbie Williams új zenét készít?

Minden valószínűség szerint ismét stúdióba vonult a sikeres énekes. Robbie Williams egy művészi, fekete-fehér fénykép megosztásával tudatta, hogy munkához látott.

Árulkodó képet osztott meg magáról Robbie Williams az közösségi médiában. A Let Me Entertain You sláger előadója egy művészi hatású fekete-fehér felvétellel üzent rajongóinak: ismét stúdióba vonult.robbie_williams_studio_1
 
Kedvelői arra számítanak, hogy Robbie karácsonyi albumot készít. Részletekbe az énekes nem bocsátkozott, annyi azonban a fotóról kiderül, hogy azt még 2019. május 28-án készítették.
 
Robbie Williams munkatársa, Guy Chambers a közelmúltban éppen beszélt arról, hogy barátja gyakran teljesen spontán ül le zenét írni, s neki érdemes mindig résen lennie, felvételt kell készítenie, arra az esetre, ha „valami nagyon erős” dallam születik.
 
2019 elején egyébként híre ment, hogy az énekes szeretne készíteni egy másik swing albumot, miután kellően inspirálta őt Las Vegas-i rezidenciája.
 
Robbie nagy swing-rajongó, ráadásul úgy érzi, színpadi stílusa, éneklése és a közönséggel való humorizálása közelhozza őt a néhai Frank Sinatra vagy Martin stílusához.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.