2019. 06. 05. - 11:35

Rod Stewart nyugdíjba menne

Rod Stewart nyugdíjba menne

Közel került a visszavonuláshoz a népszerű énekes. Rod Stewart állítólag nyugdíjba vonulását tervezi, s ezután a jazzre szeretne koncentrálni.

Visszavonulna a rockzenéből Rod Stewart. Rajongóit talán meglepi a hír, ám a 74 énekes úgy érzi, Elton Johnhoz és Ozzy Osbourne-hoz hasonlóan nyugdíjba vonulna – noha előrehaladott kora ellenére ő még mindig turnézik.
 
Rod nem teljesen szeretné szögre akasztani a zenélést, de a rockos fellépéseknek és a szűk ruháknak valószínűleg vége. A The Sun magazin riporterének a közelmúltban azt mondta: „Visszavonulásom közelebb van, mint hinné. Úgy gondolom, énekelni mindig fogok, de ezt a tempót nem szeretném tovább csinálni. El kell jönnie az időnek, amikor leteszem a szűk és vicces fellépőruhákat” – fogalmazott Rod Stewart.
 
 
A jazzt ugyanakkor fokozottabban beintegrálná életébe. Mint mondta, már folytatott tárgyalásokat arról, hogy összeállítson egy show-t, melyben a Great American Songbook-ból ad elő ő is – ezek a dalok voltak a legnépszerűbbek Amerikában a 20. század első felében. A jazz eseményt a hírek szerint a londoni Royal Albert Hall-ba tervezik.
 
Rod Stewartnak egyébként bőven van teendője a zenén kívül is. A sztár igen népes családdal rendelkezik.
 
2007 óta Penny Lancester modell férje, de háromszor volt házas és összesen nyolc gyermeke született: Sarah, Kimberly, Sean, Renee, Liam, Ruby, illetve Penny Lancestertől Alastair és Aiden Stewart. Így nemcsak sok gyermekkel, de unokával is megáldotta a sors.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.