2020. 08. 19. - 11:27

Selena Gomez együttműködik a Blackpinkkel

Selena Gomez együttműködik a Blackpinkkel

Megerősítette a csinos énekesnő: következő dalában együttműködik a Blackpink K-Pop zenekarral. Selena Gomez augusztus végén jelentetné meg új szerzeményét.

Immár nem titok: együttműködik a Blackpink K-Pop zenekarral Selena Gomez új dalában. A popsztár Twitter oldalán jelentette be a hírt, miszerint összesítették erőiket, s egy jelenleg címet még nem kapott szerzemény augusztus 28-án kerül napvilágra.
 
A Blackpink szintén elhintette, hogy együtt dolgoznak egy „titokzatos művésszel” következő dalukban, amikor bejelentették debütáló lemezüket, mely 2020 októberében várható.
 
 
A dél-koreai lányzenekar nemrég jelentette meg duettjét Lady Gagával, a Sour Candy-t, mely utóbbi Chromatica című albumán szerepel.
 
Selena Gomez egyéblént 2020 januárjában adta ki Rare címmel új korongját, a karantén ideje alatt is írt azonban dalokat saját stúdiójában.
 
A közelmúltban elárulta, mindig szeretett volna közös dalt énekelni Taylor Swifttel, aki a legjobb barátnője. Lehet, a közeljövőben erre is sor kerülhet?
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.