2019. 01. 30. - 11:35

Shawn Mendes 6 jelölést kapott a Juno Awards díjra

Shawn Mendes 6 jelölést kapott a Juno Awards díjra

Hat jelöléssel vezet - a 2019-es Juno-díjra esélyes fiatal popsztár megszerezte a csúcsnak számító mennyiséget, mellyel besöpörheti az elismerést.

Több kategóriában is jelölték Shawn Mendest a 2019-es Juno-díjra. A popénekest többek között megkapta az Év Művésze, az Év Dala (az In My Blood) és az Év Albuma kategóriákban terjesztették fel az elismerésre.
 
Úgy tűnik, némi versengésre azért számíthat majd The Weeknddel, aki ugyancsak kapott jelölést a fenti kategóriákban.
 
Kettejük mellett a díjra jelölték Alessia Carát, Michael Bublét, Tory Lanez rappert az Év Művészeként, Az Év Dala az In My Blood mellett The Weeknd Pray For Me című száma Kendrick Lamarral, de Alessia Growing Pains, Loud Luxury Body-ja és a Not A Love Song Bulow-tól szintén díjesélyes.
 
 
Az Év Albuma lehet The Weeknd My Dear Melancholy lemeze, Jann Arden These Are the Days albuma.
 
Cardi B a nemzetközi év albuma címért száll versenybe az Invasion of Privacy-vel, Post Malonea  Beerbongs & Bentleys-el, Travis Scott az Astroworld-el, a Maroon 5 a Red Pill Blues-zal, Camila Cabello pedig a saját nevével fémjelzett koronggal.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.