2020. 10. 07. - 11:10

Shawn Mendes új albumát Camila Cabello inspirálta

Shawn Mendes új albumát Camila Cabello inspirálta

A népszerű énekes hosszú idő után bevallotta, hogy új lemezét párja, a nem kevésbé sikeres Camila Cabello inspirálta. Korábban nem mert erről beszélni.

Camila Cabello inspirálta Shawn Mendes Wonder című albumát. A 22 éves énekes a közelmúltban beismerte, nagyon tartott attól, hogy zenét írjon 23 esztendős barátnőjéről, mivel Camila tehetséges szövegíró – s nagyon köszönte, hogy a kedvese biztatta őt a folytatásra, akkor is, ha ő maga bizonytalan volt az anyaggal kapcsolatban.
 
A SiriusXM műsorában Mendes arról beszélt: úgy gondolja, a helyzet meglehetősen érdekes. „Ha a barátnőd őrülten tehetséges, igazi zenész, aki saját zenét ír, ijesztő albumot írni róla vagy mellette”.
 
 
Shawn szerint a lemez „igazi bajnoka” Camila, hiszen amikor a zenész számos koncepcióba belefogott, de nem tudta, lehet-e belőlük valóban dal, az énekesnő akkor is azt mondta neki: „folytasd csak, folytasd”.
 
Azt sem mulasztotta el megjegyezni, legalább havonta egyszer, hogy amin Shawn dolgozik, az „hihetetlenül jó”.
 
Az énekes egyébként eddig csak a Wonder című dalt jelentette meg, a lemez 2020. december 4-én várható.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.