2020. 12. 02. - 12:05

Taylor Swift elismerte: barátja a titokzatos szerzőtárs

Taylor Swift elismerte: barátja a titokzatos szerzőtárs

A népszerű énekesnő megerősítette, hogy a vele együttműködő szerzőtárs, akit eddig álnéven tüntetett fel meglepetés folklór-lemezén, nem más, mint a párja.

Taylor Swift beismerte: kedvese, Joe Alwyn volt a szerzőtársa két dalban is, melyek az énekesnő meglepetésszerű Folklore albumán szerepeltek.
 
A Shake It Off sikeres előadója lenyűgözte rajongóit a 2020 júliusában piacra dobott új lemezzel, melyet a koronavírus miatt kialakult karantén idején vett fel.
 
Az is feltűnt nekik azonban, hogy Taylor egy titokzatos társ-szerzővel dolgozott együtt, aki William Bowery néven szerepelt a lemezen két dalban, az Exile és a Betty címűben.
 
 
A tény, hogy ilyen néven nincs regisztrált zeneíró vagy producer, arra késztette a rajongókat, hogy találgatni kezdjenek, ki is az együttműködő fél valójában.
 
Taylor Swift végül a Disney+ koncertfilmjében, a a Folklore: The Long Pond Studio Sessions-ban megerősítette a feltételezést.
 
„William Bowery valójában Joe - mint tudjuk, Joe gyönyörűen játszik zongorán” – fogalmazott az énekesnő, aki elárulta, hogy a párja sokszor csak játszik és kitalál dolgokat, dalokat is alkot. Az Exile pedig azért volt „őrületes”, mert a teljes zongorarészt Joe Alwyn írta, majd elkezdett énekelni is, s Taylor úgy érezte, ezt meg kell tartani.
 
A dalból duettet készítettek és utánajártak, tudnak-e közösen dalt írni. A jelek szerint teljes siker koronázta a próbálkozást.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.