2020. 01. 08. - 12:40

Timothee Chalamet lesz Bob Dylan?

Timothee Chalamet lesz Bob Dylan?

Úgy hírlik, a sármos fiatal színész alakítja majd életrajzi filmjében Bob Dylant – a film az 1960-as évekre koncentrál majd, amikor a zenész folkból rock and rollra váltott.

A hírek szerint a napjainkban rendkívül népszerű Timothee Chalamet játssza majd Bob Dylant a legendává vált énekesről készült életrajzi filmben – James Mangold rendezésében.timothee_chalamet_1
 
A Deadline szerint a Searchlight Pictures vezetői megállapodást kötöttek Mangolddal, aki a közelmúltban, hogy Timothee Chalamet főszereplésével készítse el az alkotást.
 
A fiatal színész többek kötött a Szólítsd a neveden, a Csodálatos fiú vagy az Egy esős nap New Yorkban című filmben is bizonyított az utóbbi években.
 
Az ikonikus zenészről készült mű elsősorban az 1960-as évekre fókuszálna, amikoris Bob Dylan a folk irányzatról a rock and rollra váltott.
 
Úgy hírlik, a 24 éves Chalamet még mindig tárgyalásokat folytat. Gitárórákat már vesz, hogy feljavítsa képességeit – jelenleg azonban még nem világos, énekelni fogja-e a Dylan-klasszikusokat, bár a zenei jogok biztosítottak.
 
James Mangold rendezte korábban a Johnny Cash életéről szóló filmet is.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.