2019. 04. 03. - 10:38

Tragédia - Lelőtték Nipsey Hussle rappert

Tragédia - Lelőtték Nipsey Hussle rappert

Agyonlőtték Los Angelesi üzlete előtt a neves zenészt – Nipsey Hussle-t a fejére és a törzsére leadott lövések ölték meg, a közeli kórházban nyilvánították halottnak.

Meghalt Nipsey Hussle. A népszerű amerikai rapperrel több, fejére és törzsére leadott lövés végzett, mindössze 33 éves volt.nipsey_hussle_1
 
A sztár Marathon nevű, Los Angeles-i üzletéből lépett ki éppen Crenshaw városrészben vasárnap délután, amikor a lövések eldördültek.
 
A lövöldözésben két másik ember is megsérült, de ők túlélték a támadást. A rendőrség emberölésként kezeli az ügyet, de még nem tartóztattak le senkit, aki kapcsolatba hozható lenne a gyilkossággal.
 
A rendőrök jelenleg a környékről készült videófelvételeket vizsgálják, abban a reményben, hogy azonosítani tudják a gyilkost.
 
Nipsey Hussle rajongói elárasztották a tragédia helyszínét virágokkal és gyertyákkal – a bolt bejáratánál gyászolták a rappert. Híres barátai és munkatársai, köztük Snoop Dogg, a The Game, John Legend és Drake a közösségi médiában emlékeztek meg a fiatal sztárról.
 
Ezt tette Kendrick Lamar is argentin koncertjén, Rihanna és Ice Cube pedig a Twitteren fejezte ki mélységes megrendülését. Los Angeles polgármestere, Eric Garcetti „szörnyű tragédiának” nevezte a rapper meggyilkolását.
 
Nipsey Hussle nemcsak kiváló zenész, édesapa is volt: kislánya, Emani Asghedom 9 éves, aki a sztár korábbi kedvesétől, Laura Londontól született. 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.