2021. 08. 25. - 11:30

Új albumon dolgozik Usher

Új albumon dolgozik Usher

Még 2021 folyamán új lemezt jelentetne meg a sikeres zenész. Usher 2016 óta nem jelentkezett albummal.

Bár a U Got It Bad sláger előadója 2016 óta nem készített új lemezt, 2019-ben posztolt magáról egy képet közösségi oldalán, melyen az látható, hogy a stúdióban dolgozik.
Mellette egy, „a Confessions 2” feliratú tábla szerepelt.
 
Egy interjúban, melyet a Billboard-nak adott, Usher nem erősítette meg, vajon közelgő albuma a 2004-es Confessions folytatásaként jelenne-e meg. Azt azonban elárulta a rajongóknak, alig várja, hogy előrukkolhasson néhány új, „egyedi” dallal.
 
 
Mint mondta, még abban sem biztos, mi legyen a lemez vezető szerzeménye és címe, de dolgozik az új zenén, s állítja, hogy az még 2021-ben napvilágot lát.
 
Usher nem szeretné megjósolni, vajon afféle folytatás lesz-e a lemez a Confessions mintájára, vagy egészen más. Mint fogalmazott, az anyag még „mozgó célpont”, most kezd összeállni a sorozat.
 
A sztár egyébként Las Vegas-i előadássorozattal készül az új album mellett, melyeket a Colosseum színházban, a Caesars Palace –ban tartana meg.
 
A koronavírus-járvány miatti lezárásokat követően alig várja, hogy ismét közönség elé léphessen.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.