2021. 08. 18. - 11:45

Új Cold Heart készült Elton Johnnal és Dua Lipával

Új Cold Heart készült Elton Johnnal és Dua Lipával

Összefogott a két híresség: Dua Lipa és Elton John közösen készítette el egy új dalt, a Cold Heart vadonatúj remixét.

Új dalt készített Elton John és Dua Lipa, méghozzá együtt: a Cold Heart ún. PNAU remixét. Az ikonikus énekes és szövegíró egy videót is megosztott Instagram-oldalán a minap, melyen az látható, hogy Dua az Elton John-féle Sacrifice-t énekli.
 
„Nagyon izgatott vagyok, mert végre elmondhatom nektek: megjelenik egy új kislemezem, a Dua Lipával előadott Cold Heart (PNAU Remix)! Dua, csodállak és hihetetlen élmény volt elkészíteni ezt együtt. Alig várom, hogy mindannyian halljátok!” – írta lelkesen Elton John.
 
 
A 25 éves énekesnő szintén izgatottan közölte a nagy hírt Instagram Stories oldalán, úgy fogalmazva, „zizeg” az izgalomtól. „Elton John, szeretlek és nagyon boldog vagyok, hogy ez az alkotás végre napvilágot lát” – írta Dua Lipa.
 
A két sztár már jó ideje dolgozik együtt eseményeken: tavaly Elton megjelent Dua Lipa Studio 2054 livestreamjében, miután egy közös live session-t is előadtak. 2021 áprilisában pedig Dua vezette Elton John AIDS Alapítványának Oscar-előpartiját.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.