2020. 11. 25. - 11:15

Új dalokon dolgozik Adele

Új dalokon dolgozik Adele

A Hello sláger sikeres előadója beismerte, hogy kreál új szerzeményeket, melyek 4. lemezén jelennek majd meg – de az album még koránt sincs készen.

Új dalokon dolgozik Adele – ezek a szerzemények már a 4. lemezén fognak megjelenni, mely 2015 óta az első stúdióalbuma lenne. A népszerű énekesnő ugyanakkor állítja, még egyáltalán nem fejezte be az anyagot.
 
A 32 esztendős sztár a Saturday Night Live show-ban árulta el, hogy készít új dalokat, miután megkérdezték, miért nem lépett fel a műsorban, s miért csak a házigazda szerepét látta el.
 
 
Adele azt mondta, ennek több oka van. „Egyrészt az albumom még nincs készen, másrészt ahhoz túlságosan félek, hogy mindkét szerepet egyszerre töltsem be” – vallotta be az énekesnő nevetve.
 
A dalokról egyébként nem sokkal azután beszélt, hogy rajongóinak a közelmúltban azt mondta, fogalma sincs, mikor jelentet meg új zenét. „Őszintén szólva, fogalmam sincs” – fogalmazott Adele.
 
Korábban arról is lehetett hallani, hogy a díjnyertes sztár szívét-lelkét egy új lemezbe adja, amelyet John Legenddel és Raphael Saadiq-al készít – utóbbinak tinédzserkora óta nagy rajongója.
 
E hírek szerint Adele soul albummal állna elő legközelebb.
 
Úgy tűnik azonban, egyelőre semmi sem biztos.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.