2019. 02. 20. - 11:35

Újrakezdi a Jonas Brothers 6 év után?

Újrakezdi a Jonas Brothers 6 év után?

Úgy hírlik, a népszerű fiúzenekar ismét összeállna – 6 évvel azután, hogy elváltak útjaik egymásétól. A csapat 2006-ban debütált és 2013-ban oszlott fel.

Jó hír egykori rajongóiknak: a Jonas Brothers állítólag az újra egyesülést tervezi.
 
A családtagokból álló zenekar – melynek tagjai Nick Jonas, Joe és Kevin Jonas 2006-ban adta ki első albumát, s ezután szép sikert is arattak megjelenésükkel a Disney Channel-en.
 
Három további lemezt adtak ki, mielőtt bejelentették feloszlásukat a 2013-as Jonas Brothers Live Tour után.
 
 
2019. február 19-én a The Sun lap arról értesült, hogy a testvérek a közelmúltban Londonba repültek, azzal a szándékkal, hogy az újrakezdés lehetőségeiről beszélgessenek.
 
„Azután, hogy elértek egyéni sikereket és foglalkozhattak olyasmivel, ami igazán a szenvedélyük, úgy érzik, itt az ideje ismét összeállni” – árulta el egy forrás a lapnak.
 
A hírek szerint egyébként a „brothers” szót ki is vennék a csapatnévből és csak a Jonas maradna. Az újjászületés természetesen új dalokat vonna magával, de a fiúk egy dokumentumfilmet is terveznek, mely visszatérésük alkalmából készülne.
 
Joe Jonas és Nick Jonas sikeres énekesi- és színészi karriert mondhat magáénak a szakítás óta, Kevin Jonas pedig a Married to Jonas reality show vezető embere lett az E! network-ön.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.