2019. 08. 28. - 12:22

Világkörüli turnéra készül 2020-ban a Westlife

Világkörüli turnéra készül 2020-ban a Westlife

Új, világkörüli turnét tervez a fiúzenekar. A Westlife 2020-ban újra útra kelne, miután Twenty című, újraegyesülést követő turnéjuk nagy siker lett.

Nagy sikert aratott az újra megalakult Westlife Twenty elnevezésű turnéja, ezért a tagok most újabb koncert-sorozatra készülnek: úgy döntöttek, világkörüli turnét tartanak 2020-ban. Sőt, új zenét is írnának.
 
A Westlife négy fiú tagja - Mark Feehily, Shane Filan, Kian Egan és Nicky Byrne – lelkesítő sikerként élte meg a visszatérést, ezért elkezdtek terveket szőni a jövőre nézve.
 
 
Egy azonban biztos: a turné addig nem indul el, míg Mark-nak és párjának, Cailean O'Neill-nek meg nem születik várva-várt kislánya.
 
A Mirror Online-nak egy forrás azt mondta: az emberek jól fogadták a Westlife visszatérését és az új zene iránt is nyitottak.
 
Vagyis, a novemberi albumot követően érdemes tervezgetni. A fiúkat egyébként már most várják karácsonyi műsorba televíziós vezetők – tette hozzá a bennfentes, aki úgy tudja, Ed Sheerannel is tervez új dalt írni a Westlife.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.