2018. 02. 07. - 10:30

A Backstreet Boys a Spice Girlsszel működne együtt?

A Backstreet Boys a Spice Girlsszel működne együtt?

Hajlandó lenne együttműködni a Backstreet Boys a Spice Girlsszel, azok után, hogy a lánybanda bejelentette újraegyesülését - sőt, nagyon izgatottak a lehetőség miatt.

Szívesen dolgozna a Spice Girlsszel a Backstreet Boys – a két együttes nagyjából ugyanabban az időszakban volt népszerű zenekar, a ’90-es években, s a fiúk fejében megfordult, mi lenne, ha közös dalt hoznának létre?

A Spice Girls nemrég jelentette be, hogy újra egyesül és vállal fellépéseket. Victoria Beckham, Geri Horner, Mel B, Mel C és Emma Bunton hosszas megbeszéléseket is folytattak a közelmúltban.

A fiúzenekartól AJ McLean fejtette ki Instagram oldalán, hogy ki ne vágyna egy jó kis együttműködésre a Spice Girls és közöttük? Hiszen régebben is szóba került már, milyen álomszerű lenne egy közös szerzemény. Nagyon izgatott lett, amikor meglátta Emma Bunton bejegyzését az Instagramon.

Korábban Nick Carter is tett utalást arra, hogy szívesen csinálnának egy „epikus” turnét a Spice Girlsszel.

Egyébként a Backstreet Boys  - melynek tagjai Nick Carter, Kevin Richardson, AJ, Brian Littrell és Howie Dorough – szintén új szerzeményeken dolgozik.

B.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.