2011. 09. 15. - 17:34

A White Lies klipjét a Szigeten forgatta!

A White Lies klipjét a Szigeten forgatta!
Az idei Sziget Fesztiválon adott koncertje képi anyagát használta új videoklipjében a White Lies; a brit indie rock trió a The Power & The Glory című dalához választotta ezt a megoldást.
A White Lies klipjét a Szigeten forgatta!Az idei Sziget Fesztiválon adott koncertje képi anyagát használta új videoklipjében a White Lies; a brit indie rock trió a The Power & The Glory című dalához választotta ezt a megoldást.
A 2011-es Sziget zárónapjának főzenekaraként lépett a Nagyszínpadra az idén "Ritual" címmel új albumot megjelentetett White Lies. A csapat - akiknek dalait a hazai rádiók és zenei TV-k is előszeretettel játsszották - olyannyira sikeresnek találta a koncertet, hogy új, "The Power & The Glory" című klipjét a fesztiválon rögzített képanyagból állította össze. A fiúk rövid itt tartózkodásuk alatt számos interjút adtak, és rendkívül jó benyomást tettek a szervezőkre és a rajongókra egyaránt.A White Lies klipjét a Szigeten forgatta!
A csapat nagyon sikeresnek értékelte a koncertet, ennek köszönhető, hogy a The Power & The Glory című dal klipjében a Szigeten készült felvételek láthatóak – közölte a White Lies hazai kiadója és forgalmazója, a Universal Music Hungary szerdán. Mint írták, a White Lies tagjai – Harry McVeigh (ének, gitár), Charles Cave (basszusgitár, vokál) és Jack Lawrence-Brown (dob) – rövid budapesti tartózkodásuk alatt számos interjút adtak,
A 2007-ben alakult White Lies eddig két stúdióalbumot adott ki: a brit listákon rögtön az élre kerülő To Lose My Life... 2009-ben, a Ritual idén januárban jelent meg.Memo

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.