2017. 08. 30. - 10:40

Amy Winehouse-nak számos kiadatlan dala van

Amy Winehouse-nak számos kiadatlan dala van

A néhai énekesnő zenekarának dobosa elárulta, hogy Amy Winehouse-nak egy halom meg nem jelentetett dala volt még, mialatt együtt dolgoztak.

Valószínűleg több lemez is kijönne Amy Winehouse kiadatlan szerzeményeiből – a „Rehab” sikeres előadója mindössze 27 évesen, 2011-ben hunyt el alkoholmérgezésben.

Troy Miller, zenekarának dobosa most elárulta, hogy Amy-nek még számos dala volt, amelyet sosem jelentetett meg. Ám úgy érzi, nélküle nyilvánosságra hozni ezeket nem lenne fair, hiszen az énekesnő mindig nagyon igényes volt a dalaira.

A BANG Showbiz-nek a zenész elmondta, hogy vegyes érzései vannak ezzel kapcsolatosan – az is igaz, hogy ha ezek jó szerzemények, Amy rajongói bármit megtennének, hogy hallhassák őket.

A dalok egy részét St. Lucia szigetén vették fel, s ezek közül semmi sem jelent meg – emlékezett vissza Troy Miller, aki hozzátette, egyrészt hiba lenne eltitkolni ezeket a számokat, másrészt, ismerve Amy Winehouse-t, az énekesnő valószínűleg okkal nem hozta nyilvánosságra a dalokat.

Miller azt is elárulta, hogy a Back to Black előadója halála előtt is dolgozott új zenéken, de egyedül akart foglalkozni ezekkel. „Amikor felajánlottam neki, hogy vonuljunk stúdióba és vegyük fel a dalokat, azt mondta: köszönöm Troy, de magam szeretném őket megírni” – idézte fel a dobos.

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.