2017. 08. 16. - 10:30

Anastacia kicsit sem változott

Anastacia kicsit sem változott

Nem kétséges, hogy a csinos énekesnő muzsikája nagy hatást gyakorolt a világra – új számával sem okoz csalódást azoknak, akik kedvelik: ez a dal is tökéletesen illik briliáns „gyűjteményébe”.

Anastasia napjainkban az egyik leginkább jól azonosítható hangnak számít, s új dalára sem mondhatunk semmi rosszat, sőt!

Az évekkel ezelőtt berobbant, s sikert sikerre halmozó énekesnő most Caught In The Middle című slágerével szakíthat újra nagyot. Nagyon úgy tűnik: semmit sem változott, mert karrierje most is szárnyal, a hangzás pedig igazán meggyőző.

Noha 3 perces, ez a leghosszabb fal, amit Anastasiától eddig hallottunk – a vokálok és Anders Bagge közreműködése pedig igazi fülbemászóvá tette ezt a dalt.

A hangzás és a szöveg egyaránt tesz arról, hogy ne felejthessük el a muzsikát: modern és friss, s a manapság oly sok művészt megihletett, zavarbaejtő kapcsolatokat boncolgatja.

Anastasia a jelek szerint jól ismeri rajongóit és nem fél új dolgokat kipróbálni.

Nagy az esély rá, hogy az énekesnő új dalát fogjuk ismételgetni 2017 nyarán.

Új albuma, az Evolution várhatóan szeptember 15-én kerül a boltokba.

Fotó: Instagram

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.